Fremtidens landsby

Kom og vær med til at skabe

FREMTIDENS LANDSBY

Gennem midler fra Horsens Kommune har vi fået mulighed for at lave et projekt, hvor du kan være med til definere og skabe det gode landsbyliv nu og i fremtiden. I projektet har vi brug for din stemme og dine inputs, så vi i fællesskab kan tegne et billede af Fremtidens Landsby.

Projektet, der faciliteres af Niras, starter med et kick-off arrangement i forsamlingshuset: vi lægger ud med en kort intro, der følges op af en byvandring, hvor alle kan komme med bud på potentialer og værdier i den eksisterende landsby. Vi sørger for kaffe på kanden og forfriskninger undervejs, så der bliver god energi til alle idéerne. På selve dagen og indtil 31. oktober kan alle interesserede registrere forslag og kommentarer på en app – linket bliver tilgængeligt her på hjemmesiden i forbindelse med kick-off mødet. Derudover har du mulighed for at svare på et spørgeskema, så der bliver god mulighed for at komme med alle dine ideer og tanker omkring det gode landsbyliv. Spørgeskemaet er også digitalt – og ligesom app’en vil det blive gjort tilgængeligt herfra i forbindelse med mødet.

Som udgangspunkt vil der blive arbejdet med følgende temaer:

– Nye fællesskaber

– Nye indbyggere

– Attraktiv boligmasse (Sanering + mulighed for nye boliger)

– Ny udnyttelse af gamle, fællesarealer

– Grøn energi, renere miljø og mere natur

Se her, hvornår der er kick-off møde og byvandring i din landsby:

Landsby:Tid og sted:Tilmelding:
SejetLørdag 25/9 kl. 10:00 i foreningslokalet på Sejet KroKontakt Elsebeth
VrøndingLørdag 25/9 kl. 12:30 i forsamlingshusetKontakt Børge
GrumstrupLørdag 2/10 kl. 10:00 i forsamlingshusetTil Helle – senest 28/9 på mobil 51 20 89 51
Lundum/RådvedLørdag 2/10 kl. 12:30 i menighedshusetTil Henrik – senest 29/9 på mobil 50 50 43 40 eller mail fuglsang@lundum.dk

Niras vil bruge alle jeres input til at udarbejde en potentialeplan for landsbyen – og derudover komme med et idékatalog til alle landsbyer i og udenfor kommunen, der ønsker at arbejde med emnet. Resultaterne af analyserne, potentiale planer og idékatalog vil blive præsenteret i januar/februar 2022.

Vi håber, I vil være med, så vi i fællesskab kan skabe rammerne og planen for et landsbyliv, vi ønsker at leve og være en del af: Fremtidens Landsbyliv.

Børge Jørgensen og Theresa Bach, Vrønding

Sol Lauersen og Elsebeth Eriksen, Sejet

Henrik Fuglsang og Arne Jensen, Lundum/Rådved

Anna-Lise Jørgensen og Helle Nedergaard Johansen, Grumstrup