• Nyhedsbrev oktober 2016

Nyhedsbrev oktober 2016

Efter de inspirerende borgermøder i foråret har arbejdsgrupperne knoklet med flere af de projekter, der blev foreslået og valgt…

Nu skal vi have flere folk i spil for at tingene kommer til at ske.

——————————————————————————————————–

  1. Kæmpegrillen er indkøbt – og har allerede været i gang til den fælles Sankt Hans fest på Kjærsholm. På Grumstrup-Web kan du se, hvordan du som borger i Grumstrup og omegn kan låne grillen til private arrangement.
  2. Projektoren er indkøbt – og der arbejdes med flere idéer, hvor den skal anvendes; se længere nede og følg med på GrumstrupWeb og FB.
  3. Fredagsbaren/-caféen er ved at tage fysisk form. Det er muligt, der bliver brug for flere hænder – følg med på GrumstrupWeb og FB; måske der er en opgave, der netop passer dig 😉 Så snart vi er klar til åbning, vil der komme en særskilt invitation ud samme steder.

Bytte-bogs-bibliotek: I forbindelse med fredagsbaren/caféen åbner også byens bytte-bogs-bibliotek. Der kommer en hylde op i forsamlingshuset, hvor man kan bytte gode bøger ved at sætte en bog og tage en anden. Allerede nu står der en kiste til indsamling af de første bøger på Langdammen 7, hvor man er velkommen til at aflevere en bog, man gerne vil dele, meget gerne med en lille seddel i, der beskriver noget omkring bogen. Fremadrettet vil man kunne komme i bog-caféen, når bar/café har åbent .

  1. Bålhytten er også sat på skinner; desværre har byggeansøgningen ligget stille hos kommunen; men nu er der fremdrift i den ige Imidlertid kræver hytten en landzonetilladelse; så det fysiske arbejde, kan tidligst påbegyndes sidst i november… Vi krydser fingre for, bålhytten kan stå klar til nytårskuren…Når først Poul Erik Jørgensen har rejst selve hytten, får vi brug for hjælp til montering af sidebeklædning + evt. bænke. Er det noget, du har lyst til at hjælpe til, så byd endelig ind på opgaven! Når vi kender en dato vil den blive annonceret på GrumstrupWeb og FB; så hold godt øje derude…
  1. Børne/Unge hyggedag: Søndag 23/10 k 13.00 – 15.00. Desværre blev det ikke til en skaterbane – men Grumstrups børn og unge skal alligevel være en del af Tryg Landsby. Vi har en PS3/PS4 med og finder projektoren frem – du må meget gerne selv medbringe spil (digitale/analoge) eller andre hobbyting, du kan lide at sidde med. Det er gratis – men tilmelding ved Henrik (sms 42 39 01 39) er nødvendig.
  1. Foredrag af Rasmus Frandsen: Kom og hør den unge mands oplevelser i høst- og jagtmarker ”down- under”. Foredraget foregår i Forsamlingshuset tirsdag 22/11 kl 19.00. Følg med på GrumstrupWeb og FB for tilmelding.
  2. Den levende julekalender vil blive startet op den første søndag i advent – lige før eller lige efter juletræstændingen. Her kan alle byde ind og være med. Alt efter hvor mange, der byder ind, mødes vi december-måned igennem til små, hurtige arrangementer udenfor i folks indkørsel, have eller evt. carport. ”Værten” har til anledningen fundet en lille ting, man kan være fælles om, store som små. Det kan være en sang, en småkage eller andet, man ønsker at dele med de fremmødte. Man mødes på et aftalt sted til aftalt tid (annonceres på Grumstrup Web og FB) – og det hele tager ikke mere end 15-20 minutter – og som nævnt, foregår det udenfor. Tanken er, at vi også i de mørke tider får mødt hinanden, og at vi ved at komme hjem til folks hus lærer hinanden bedre at kende. Der kræves ingen tilmelding for at dukke op til det enkelte kalenderarrangement – men for at vi kan melde ud, hvor og hvornår vi skal mødes, er det nødvendigt, du melder dig til, hvis du/I ønsker at være vært ved et ”arrangement”. Tilmelding kan ske til Kirsten på mobil 40 59 16 53 (ring eller sms). Den endelige julekalender-oversigt vil blive offentliggjort på Grumstrup-Web og FB midt i november. Vær med og byd ind: det bliver helt fantastisk hyggeligt 

 

——————————————————————————————————–

Som I nok kan se, er projekterne godt i gang – men som det også fremgår, får vi brug for hjælp… Vi håber på at se rigtig mange af Jer, så vi kan skabe og bruge de nye, fælles rammer sammen.

De bedste hilsner fra

Initiativgruppen – Tryg Landsby Grumstrup 2016

——————————————————————————————————–

Se mere om ”Tryg Landsby” og initiativgruppen på facebook (FB) og Grumstrup Web. Har du spørgsmål, kan du kontakte Helle N. Johansen på 51 20 89 51.